img

- med globalt udsyn

NORDEN søger en dygtig og engageret person til at videreføre vores arbejde med strategisk og målrettet CSR. Vi arbejder med en klar målsætning om at bidrage til en mere effektiv verdenshandel – Smarter Global Trade – og vores indsats inden for CSR understøtter aktivt denne ambitiøse målsætning.

Jobbet som NORDENs CSR & Compliance Manager er en mulighed for at arbejde specialiseret med CSR i et spændende internationalt miljø og for helt konkret at bidrage til NORDENs vigtige CSR profil.

Du indgår i Corporate Communications & CSR-afdelingen som CSR-specialisten og tilrettelægger i samarbejde med lederen af afdelingen både det daglige arbejde og den videre strategi. Tæt vidensdeling og kvalitet i udførelsen vægtes højt.

 

Afvekslende opgaver med stort ansvar

Dine primære ansvarsområder omfatter:

  • Rapportering : Input om CSR til årsrapport, udfærdigelse af CSR rapport, CDP (Carbon Disclosure Project) rapportering og svar på ad hoc forespørgsler fra kunder og organisationer
  •  Anti-korruption : Deltagelse i Anti-Corruption taks force, der tilrettelægger og overvåger gennemførelsen af Anti-Corruption Compliance Programme, risikoanalyser, deltagelse i internationalt samarbejde i form af Martime Anti-Corruption Network (MACN)
  •  Menneskerettigheder : Human Rights Impact Assessment i overensstemmelse med UN Guiding Principles on Business and Human Right, videreførelse af arbejdet og forankring i organisationen
  •  Ansvarlig leverandørstyring : Sparring på tværs af organisationen og udvikling af eksisterende og nyt program

Herudover deltager du også som NORDENs repræsentant i relevante netværk, og du skal være indstillet på at være en aktiv og synlig spiller i organisationen med tæt kontakt til forretningen samt tage del i mange forskellige CSR-relaterede opgaver.

 

Solid erfaring og situationsfornemmelse

Du har solid praktisk erfaring med CSR & sustainbility – gerne fra en international virksomhed eller konsulentvirksomhed, hvor du har beskæftiget dig med rapportering, anti-korruption, ansvarlig leverandørstyring, samt også gerne stiftet bekendtskab med UN Guiding Principles on Business and Human Rights.

Du kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med de projekter, du står i spidsen for, og er en god sparringspartner på CSR-agendaen. Hvis du har erfaring fra branchen, er det naturligvis et yderligere plus, men det væsentligste er, at du finder shipping spændende og er interesseret i hurtigt at sætte dig ind i industrien samt NORDENs rolle.

Du brænder for arbejdet med CSR, og det mærker man på din energi. Du er nysgerrig, initiativrig og pragmatisk, og det motiverer dig at gøre en forskel. Med en engagerende og respektfuld tilgang, god situationsfornemmelse og vedholdenhed skaber du tætte relationer til dine samarbejdspartnere bredt i organisationen. Du trives med at fordybe dig, men fungerer også i den mere udadvendte, opsøgende rolle samt i præsentations- og undervisningssituationer.

Der er høje kvalitetskrav på området, så du skal arbejde struktureret, grundigt og med sans for detaljer. Du tager ansvar for dine opgaver, som du er god til at prioritere og planlægge. Du sørger for, at tingene bliver gjort – og at de bliver gjort ordentligt. Endelig er du en dygtig kommunikator, idet du formulerer dig korrekt og præcist både på dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Uformelt, internationalt miljø med fælles mål

Du bliver en del af et internationalt, ambitiøst og open-minded miljø, hvor medarbejderne er stolte af deres virksomhed, og hvor der arbejdes efter fælles mål både på den korte og den lange bane.

NORDEN’s overordnede mål er formuleret i vores Corporate Soul Purpose og lyder:

 

As custodians of smarter global trade, we are conscious soulful people uniting a world, where every person and action matters

 

Kulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone og et højt engagement. NORDEN tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på din faglige og personlige udvikling. Vi tilstræber en fornuftig work-life balance, og vi gør meget ud af sociale aktiviteter efter arbejde.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt og inden den 9. august 2017. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Corporate Communications & CSR Nicolai Bro Jöhncke på telefon +453069 9430

Dampskibsselskabet NORDEN A/S, beliggende i Hellerup, er et selvstændigt, børsnoteret rederi grundlagt i 1871 og er således Danmarks ældste rederi beskæftiget med trampfart på verdensplan. Du kan finde yderligere information om os på vores hjemmeside. Begynd evt. her.