img

Dynamisk og forretningsorienteret business controller søges til teknisk afdeling i internationalt rederi

NORDEN’ tekniske afdeling er et omkostningscenter, som er ansvarlig for drift af rederiets ca. 40 ejede skibe. Rollen som business controller foregår i krydsfeltet mellem forretning og finans, hvor målet er at sikre en omkostningseffektiv drift af NORDENs skibe. 

Forretningsorienteret fokus og organisationens økonomiske sparringspartner

Med din gode forretnings- og talforståelse formår du at kommunikere økonomisk performance på en forståelig måde til din kollegaer, så beslutninger kan træffes rettidigt og på det bedste grundlag.

Du får en vigtig rolle i at udvikle og implementere en mere helhedsorienteret tilgang til evaluering af økonomisk performance. Det betyder, at information omkring performance både skal være tilgængelig, og at den relevante information aktivt og rettidigt fremhæves for de rigtige beslutnings-tagere.

 

Dine ansvarsområder er blandt andet:

  • Controlling af og rapportering på OPEX og CAPEX performance
  • Udvikling og vedligeholdelse af rapportering
  • Facilitere og koordinere budgetprocessen
  • Rapportering til ledelsen og andre interne såvel som eksterne interessenter
  • Økonomisk opfølgning på eksterne samarbejdspartnere
  • Assistance og business support til andre sektioner og kolleger 
  • Udvikling af og opfølgning på interne kontroller
  • Kvalitetssikring af data via optimering og dokumentation af processer
  • Involvering i business cases og projekter
  • Ad hoc-analyser

 

Gode kommunikationsevner og sans for detaljer

Dine nærmeste samarbejdspartnere i afdelingen vil ofte have vidt forskellig baggrund, funktioner og udfordringer – derfor er det vigtigt, at du er serviceminded og har evnen til at skabe tillid og samarbejde gennem klar kommunikation og åben dialog.

Du har formentligt en akademisk baggrund og gerne et par års erfaring, men det vigtigste er, at du har evnen og viljen til at opnå resultater på et højt kvalitetsniveau. Vi har interessenter af mange forskellige nationaliteter, så gode engelskkundskaber er et must. Du har et solidt kendskab til MS Office pakken og har det store kørekort til Excel. Kendskab til SQL og PowerBI vil være en fordel.

Du refererer til lederen af Vessel Finance and Performance og bliver en del af et fagligt stærkt og ambitiøst team på 5 personer i København og 5 personer i Manila. Omgangstonen er humoristisk, uformel og præget af gensidig tillid og respekt.

NORDEN tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på din faglige og personlige udvikling. Vi tilstræber en fornuftig work-life balance, og vi gør meget ud af sociale aktiviteter efter arbejde. Læs mere på www.ds-norden.com.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Vessel Finance and Performance, Lars Warberg Sørensen på tlf. +45 40 22 59 42.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Gerne snarest muligt, da vi gennemgår ansøgningerne løbende, og senest d. 15. august.

Dampskibsselskabet NORDEN A/S, beliggende i Hellerup, er et selvstændigt, børsnoteret rederi grundlagt i 1871 og er således Danmarks ældste rederi beskæftiget med trampfart på verdensplan. Du kan finde yderligere information om os på vores hjemmeside. Begynd evt. her.